Skip to main content

Från och med 1 september 2022 består produktionsbolagets fasta kärna av två personer och inte längre en som tidigare. Därmed byter bolaget också namn från Mattias Skoog Creative AB till det något kortare Skoog Creative AB.

– Efterfrågan på mina film- och videoproduktioner har länge varit högre än antalet timmar på dygnet tillåter. Så det känns helt naturligt att växla upp och bli fler, säger Mattias Skoog som äger och driver produktionsbolaget.

Flera kunder och samarbetspartners har redan stött på Erik Nordgren på inspelningar och livesändningar. Då som inhyrd frilansare. 26-årige Erik har en gedigen utbildning genom Filmlinjen på Katrinebergs folkhögskola samt studerat ljud- och musikproduktion på Högskolan Dalarna och han ansluter till Skoog Creative med erfarenheter från såväl reklamfilm, dokumentärfilm, kortfilm som direktsändningar.

Bolaget fortsätter i samma anda som tidigare. Med fokus på att producera filmer som hjälper företag att nå sina mål inom marknadsföring, försäljning och varumärkesstärkande kommunikation. Även fortsättningsvis samarbetar vi med andra frilansare och specialister när så behövs.

– Drivkraften har alltid varit att utvecklas som leverantör av högkvalitativa filmprojekt och hela tiden flytta fram positioner och ambitioner. Och det är fantastiskt roligt att göra det tillsammans med våra kunder, säger Mattias.

Välkommen att kontakta oss

Mattias Skoog0725-60 26 27mattias@skoogcreative.se
Erik Nordgren0725-60 26 16erik@skoogcreative.se
Close Menu
Telefon: 0725-60 26 27